Bestel kaarten 
voor Zeikwijf
in (Mantel)zorglandUitgesteld Theater
Betaal een stukje mee 
voor een onbekende
 
Ken je het principe van 
'uitgestelde koffie?'
Naast een kopje koffie voor jezelf, betaal je een stukje mee voor een ander. Komt er iemand binnen die erg graag een kopje koffie wil drinken, maar het gewoonweg niet kan betalen, dan mag diegene om 'uitgestelde koffie' vragen.

Doe jij mee aan 'uitgesteld theater?' 
Van de giften die hiervoor binnenkomen, laat ik minder- bedeelden gratis van Zeikwijf in Mantelzorgland meegenieten. 
Alvast heel hartelijk bedankt voor je medewerking!

Je bepaalt zelf het bedrag dat je wilt geven
Redlich Creaties regelt de rest

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op
Het is je van harte gegund
Foto: Lobke Besselink
Wil je meedoen aan de kus in de brievenbus of de schrijfworkshop?
Of eerst even wat meer informatie? Stuur me een berichtje via contact en ik laat van me horen!


EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Pauline Redlich. Ik ben getrouwd met Werner en moeder van Thom (20) en Hannah (14). Thom woont sinds 2,5 jaar in een zorginstelling met 24-uurs zorg. 18 jaar woonde hij thuis en zorgde ik intensief voor hem. Dat heb ik natuurlijk met liefde gedaan, al was het niet altijd gemakkelijk. 

Tijdens mijn eenzame zoektocht naar kennis, antwoorden en oplossingen word ik vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben de enige die in contact staat met álle dokters, de school en zorg verlenende instanties. Bijna niemand kijkt naar het totale plaatje. En ook niet naar ons gezin, dat deze moeilijke situatie moet zien te overleven. Hannah krijgt te weinig tijd, aandacht en ruimte. Werner en ikzelf trouwens ook, maar daar sta je niet bij stil. Want je houdt van je kind en doet alles wat nodig is.

Intensief zorgen voor een dierbare, het vergaren van voldoende inkomen, je sociale contacten (of wat daar nog van over is) onderhouden... alles komt onder druk te staan. Wat ik het allerzwaarste vind is: dat wat ikzelf leuk vind, als eerste afvalt én dat er geen ruimte is voor mijn spontaniteit, terwijl ik daar zoveel van hou.

Ik voel me vaak een zeikwijf en ik weet dat ik niet de enige ben, die zich zo voelt. Ondanks alles wat ik doe en ondanks dat ik heus wel weet, hoe geweldig dat eigenlijk is. Ik hoop dat de naam Zeikwijf en deze toelichting goed de aandacht trekt en helpt om de zaal vol te krijgen en deze crowdfunding laat slagen.


EEN VROUW ONDER EEN BOOMIK BEN NU OFFICIEEL EEN KENAUWIJF


EEN PRACHTIG BLOEMENVELDJE
IN DE HEMEL